Detectoare de metale tip poarta

Elset Ecs Engineering Consulting And Services

ELSET Vă Pune La Dispoziţie O Gamă Largă De Detectoare Pentru Metale Tip Poartă.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la telefon: 0723354613 sau la adresa de email: office@elset.ro

Te-ai gândit vreodată că un furt zilnic de doar 50 €/zi din producţia ta poate să devină la sfârşit de an 13.000 €? Şi dacă valoarea şi calitatea produselor tale ar fi de 500€???

Detectorul de metale a luat naştere ca un aparat destinat depistării obiectelor periculoase şi interzise la bordul aeronavelor sau în zone de trafic aglomerat de persoane. Aceste aparate sunt capabile să identifice obiecte metalice, chiar de dimensiuni reduse, cum ar fi : mici component electronice, bijuterii etc.

Achizitionand un detector de metale veti putetea stopa eventualele furturi de produse metalice, pentru mai multe detalii si informatii nu ezitati sa ne contactati.

Esti o societate care desfasoara activitate in domeniul de securitate si nu ai experienta in sectorul produselor distribuite de noi, dar esti interesat sa colaborezi cu firma noastra? Ne poti scrie la adresa contact@elset.ro si vei primi servicii complete de asistenta pre si post vanzare, beneficiind de seminarii specifice care sa te ajute in identificarea domeniilor de utilizare a produselor si a potentialilor clienti.

Afișez toate cele 4 rezultate

Deschide Chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button